Gura leului: eterna „Veneție”… Meritul edililor.

Written by on iunie 3, 2016

LATER EDIT. Urmare a mai multor postări de pe Facebook, în care administrația PSD era grav criticată de locuitorii zonelor inundate în urma ploilor, pe contul Organizației Municipale PSD a apărut o postare în care se „explică” de ce străzile Bârladului sunt inundate:In mai multe zone din tara este cod portocaliu, in Barlad inregistrandu-se cantitati de peste 80L/ m2 intr-un timp foarte scurt. De altfel, intreaga Europa este bantuita de cosmarul inundatiilor.”

Motivarea este însoțită de un set de fotografii, în care este înfățișat vice-primarul Dorin Apostu în mijlocul apelor, dar și câteva în care ni se prezintă situații asemănătoare din orașele europene. La anumite postări de pe rețeaua de socializare în care este criticată Administrația, simpatizanți sau membri PSD, combat cu înverșunare imaginile motivând același aspect: prognoza meteo și culoarea codului.

Să ne amintim, pe 4 iulie 2015, tot așa la fel era întreaga Europă?! Reveniți cu picioarele pe pământ domnilor, apa care se adună în zonele respective, provine de la ploi care durează un pic peste 15-20 de minute. Știți de ce? Pentru că ați avut timp peste 20 de ani să faceți o canalizare ca la carte, în schimb ați avut priorități care nu aveau a face cu urgențele cetățenilor. Un simplu exemplu elocvent aveți aici… Fructe și legume… la apă! Și sunt foarte multe… dar dacă nu le-ați văzut până acum, mai are rost să vă faceți că vă pasă?


ARTICOL INIȚIAL. Suntem în ultima zi de campanie electorală pentru postul de primar al Bârladului. Campanie în care, partidul din care face parte și ultimul primar al orașului, se „laudă” cu marile realizări înfăptuite de administrația PSD: cinematograful Victoria și Baia Comunală.

Dar cu zona precum Gura Leului, cunoscută ca fiind „Veneția” sau zonele Gării și Confecții, de ce nu vă lăudați?!

Clădiri reabilitate cu simț de răspundere când e vorba de interese personale și bătaie de joc când e vorba doar de-a face… de mântuială.

Canalizarea în zona Gura Leului a fost „refăcută” cu câțiva ani în urmă. Adică au săpat șanțuri pe care le-au acoperit cu dale de beton, adevărate capcane la trecerile de pietoni, pentru copii. Efectul!? Niciunul. Apa s-a adunat la fel, imediat după prima poaie.

Pe când  domnilor o fotografie în care să vedem la fel: „Înainte și după… Zona Gura Leului.” ???


(sursa foto: b-o.ro)

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background