Hoț de cai arestat

Written by on martie 30, 2016

Poliţiştii bârlădeni au reținut un bărbat de 29 ani,  bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a lui Nicolae C., de 29 de ani, din municipiul Bârlad, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În luna februarie a.c., pe timp de noapte, Nicolae C. și Cornel S., de 36 ani, din municipiul Bârlad au sustras doi cai de pe raza municipiului Bârlad. Unul din cai a fost schimbat de cei doi bărbați, pe raza comunei Bogdănești, cu un alt animal și 300 lei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate. Față de Cornel S. instanța a emis mandat de arestare preventivă la data de 11 martie 2016.

Polițiștii l-au reținut pe C. Nicolae pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.          

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background