Hoț din Bârlad, reținut de polițiști după ce a spart mai multe magazine și garaje

Written by on octombrie 13, 2016

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un tânăr care a săvârșit infracțiuni de furt pe raza localității de domiciliu. Acesta a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a lui Mitică Bîrlădeanu, de 20 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea a opt infracțiuni de furt, fapte comise pe raza localității de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în perioada iulie – octombrie a.c., tânărul a sustras mai multe bunuri (biciclete, unelte agricole, electrice și de pescuit, băuturi alcoolice și 972 de lei). Bunurile au fost sustrase de tânăr din garaje, dintr-un pod al unei locuințe și de la trei magazine din municipiul Bârlad.

Prin faptele sale tânărul a creat părților vătămate un prejudiciu de 15.000 lei. Aproximativ jumătate din prejudiciu a fost recuperat și restituit părților vătămate.

Mitică Bîrlădeanu a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoaria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis cererea și a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background