Hoț prins în flagrant la furat

Written by on noiembrie 1, 2015

Polițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 40 ani, din comuna Tanacu, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

În noaptea de 28 spre 29 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Tanacu l-au depistat în flagrant pe Gheorghe  Istrate, în vârstă de 40 ani, din comuna Tanacu, în timp ce fura bunuri dintr-un magazin aflat pe raza localității de domiciliu. Polițiștii l-au condus la sediul Postului de Poliție Tanacu pentru audieri, stabilind faptul că în aceeași seara bărbatul a pătruns fără drept în incinta unui alt magazin de unde a  sustras bani și țigări. A părăsit în grabă zona respectivă, deoarece s-a declanșat alarma instalată la magazin.

„Poliţiştii au probat activitatea infracţională a lui Gheorghe Istrate şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Pentru această faptă, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background