Huși: bărbat arestat pentru că a vrut să dea foc casei fostei soții

Written by on November 20, 2015

Poliţiştii hușeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat din municipiul Huși care a încercat să incendieze locuința fostei soții. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, fapt pentru care bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Judecătoria Huși a dispus față de Traian Tămășanu, în vârstă de 60 ani, din municipiul Huși măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Acesta este bănuit de săvârșirea tentativei la infracțiunea de distrugere prin incendiere și a infracțiunii de violare de domiciliu.  

„În fapt, în dimineața de 18 noiembrie, bărbatul s-a deplasat la domiciliul fostei soții, a pătruns în locuința acesteia și a început să stropească cu benzină în interiorul unei camere cu intenția de a incendia locuința. La acel moment în imobil se aflau fosta soție și fiica sa, în vârstă de 31 ani, care au părăsit în grabă locuința. Femeia în vârstă de 31 ani a sesizat imediat poliția prin apelul de urgență 112, iar bărbatul a fost oprit din acțiunea sa de polițiștii și jandarmii ajunși imediat la fața locului. Traian Tămășanu a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Huși pentru audieri”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Huși l-au reținut pe Traian Tămășanu și l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background