I-a cerut o cană de apă unei femei apoi a tâlhărit-o

Written by on august 9, 2016

Polițiștii vasluieni au identificat și au probat activitatea infracțională a unui  tânăr, de 26 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită față de o femeie de 29 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reținut pentru 24 ore pe B. Costel, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Vaslui acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită într-un apartament din municipiul Vaslui.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în după-amiaza de  27 mai a.c., tânărul a urmărit o femeie de 29 de ani din municipiul Vaslui până la domiciliul acesteia. În timp ce se afla în scara blocului, tânărul i-a solicitat femeii detalii dacă o persoană locuiește în  blocul respectiv. Apoi tânărul i-a cerut o cană cu apă și a însoțit femeia până în apropierea ușii de acces în locuință. Ulterior a lovit-o și i-a sustras cerceii din aur, un fragment dintr-un lanț din aur și portofelul în care avea acte și bani. După comiterea faptei B.Costel a plecat în străinătate.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţiştii de investigații criminale și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background