Iarnă grea pe străzile Bârladului

Written by on ianuarie 8, 2017

Zeci de străzi din municipiul Bârlad nu au văzut lamele plugului. Cu mic cu mare, oamenii au pus mana pe lopata și și-au făcut alei, iar echipajele CUP nu au fost văzute.

Fără material antiderapant, iar pe unele străzi stratul de zăpada trecea de 20 cm. Conform declaratiei data de managerul CUP (societate aflată in subordinea Consiliului Local) Adrian Bobeica: „Utilajele au ieșit de la ora 2.00 cu patru buldo-excavatoare cu lama, un greder iar la ora 12.00 (n.r. duminica) s-au retras pentru o pauza de doua ore, timp in care pe teren ies alte doua utilaje ca sa terminam de curățat toate strazile din oras.

S-a intervenit si pe trotuare cu un tractoras cu lama. Chiar daca in unele zone pare ca nu am intrat cu lama, este din cauza ca zăpada se depune din nou. Prioritare sunt străzile Mihai Eminescu,Victoriei, Gheorghe Doja, pentru ca sunt in panta si nu vrem sa se formeze ghetusul dar si arterele Lirei, Carpati, Epureanu,Vasile Parvan, Hotin si cele din jurul spitalelor de adulti si de copii”.

Oamenii s-au obișnuit cu nepăsarea autorităților locale, dar au sperat ca in aceasta iarna lucrurile sa se schimbe. Dezamăgiți, au postat pe rețele de socializare poze si au încercat sa facă singuri haz de necaz. Radu Croitoru scrie: „legea obliga ca fiecare in dreptul locuintei sa treaca la lopata. Străzile intra in atributiile firmelor de deszapezire. Aici vorbim de strazi, nu de trotuare si intrari in scari sau case”.

Nu au fost văzute utilajele pe: Dorna, Câmpia Libertății, Muzelor, Juvara, căpitan Grigore Ignat, Fundătura Aurel Vlaicu,George Coșbuc si putem continua! Așadar, din nou, pentru CUP „iarna nu-i ca vara” si mereu sunt luați prin surprindere! Păcat ca nu si la salarii!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background