În arest pentru tentativă de viol

Written by on October 25, 2015

Polițiștii hușeni au reținut un bărbat, în vârstă de 43 ani, din comuna Stănilești, cercetat pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de viol. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Sesizarea a fost primită la numărul de urgență 112, în dimineața de 22 octombrie a.c., de la o femeie, în vârstă de 57 ani. Aceasta a afirmat că Fănel Munteanu, în vârstă de 43 ani a încercat să întrețină raport sexual, împotriva voinței sale.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși au efectuat cercetări cu privire la cele sesizate. Fapta a fost săvârșită în după-amiaza de 21 octombrie 2015, în timp ce victima se deplasa pe un drum de exploatare care face legătura între municipiul Huși și satul Bogdana-Voloseni, însoțită fiind de bărbatul, în vârstă de 43 ani. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, suspectul a încercat să întrețină, prin constrângere fizică, raporturi sexuale cu aceasta. Victima s-a opus și l-a determinat pe bărbat să renunțe”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJV.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de viol.

Astfel, îstfel, țiunea de viol. e de polițiști a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei ln baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală 4 Huși l-au reţinut pe Fănel Munteanu pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background