Incendiatorii din Murgeni identificați

Written by on June 26, 2016

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a trei tineri, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere prin incendiere, fapte comise pe raza orașului Murgeni.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi frați – Emilian A., de 29 ani și Florin A., de 20 ani, ambii din orașul Murgeni, bănuiți de comiterea a șase infracțiuni de distrugere prin incendiere. Faptele au fost comise în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, pe raza orașului Murgeni. Cercetările au arătat că au fost distruse, prin folosirea de substanțe ușor inflamabile și incendiere, trei autovehicule,  ușa de acces într-un apartament, furaje și o clădire de la o fermă agricolă. De cele mai multe ori unul dintre frați păzea zona în care comiteau infracțiunea, iar celălalt proceda la incendiere.

Polițiștii au stabilit că Emilian A. ar fi săvârșit și alte infracțiuni de distrugere în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016 (distrugere parbriz autoturism, distrugere anvelope autoturism, distrugere sistem prindere cameră de supraveghere de pe raza orașului Murgeni).  

Cercetările au fost efectuate cu cei doi frați în stare de arest preventiv, din luna martie 2016, când au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă, împreună cu Cosmin M., de 20 ani, din în orașul Murgeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt. În perioada noiembrie 2015- martie 2016, cei trei tineri au sustras bunuri (produse alimentare, cosmetice, plase de sârmă și alte bunuri) din incinta a trei societăți comerciale din orașul Murgeni, precum și din locuințe și anexe gospodărești.

Pentru probarea activității infracționale a celor trei tineri, în luna martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza orașului Murgeni. Au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea infracțiunilor.

Față de cei trei tineri polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii, în luna decembrie 2015, a infracțiunilor de amenințare, asupra a două persoane care le-au reproșat faptul că tulbură liniștea publică.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background