Intervenție în forță a polițiștilor la o fermă piscicolă

Written by on septembrie 2, 2015

Poliţiştii din Vaslui au întocmit pe numele mai multor persoane din municipiul Bacău dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Marți, 1 septembrie a.c., administratorul unei ferme piscicole din comuna Puieşti, judeţul Vaslui, a sesizat prin 112 poliţiştii cu privire la faptul că mai multe persoane i-ar fi distrus mai multe bunuri din incinta fermei şi ar fi devenit agresive în momentul în care le-a solicitat să părăsească incinta. Din primele informații, grupul de persoane ar fi plătit taxa aferentă pentru o zi de pescuit, după care s-au instalat pe marginea apei unde au încins grătarele și au intrat să se scalde, deși erau semne care atenționau că e interzis.

„În scurt timp, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.8 Iana s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că 14 adulţi, însoţiţi de minori, refuzau să părăsească incinta respectivă.

Poliţiştii au încercat medierea conflictului, iar la un moment dat, asupra unui bărbat care nu a respectat indicaţiile poliţiştilor şi care se manifesta recalcitrant a fost folosit pulverizatorul cu substanţe iritant lacrimogene din dotare”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJV.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

De asemenea, în cauză se efectuează cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background