La 29 de ani după adopție, un tânăr vrea să-și găsească familia

Written by on februarie 14, 2017

După ce a fost abandonat la naștere și apoi adoptat de o familie din județul Prahova, un tânăr vrea să-și cunoască familia naturală. Știe doar că mama sa era din județul Vaslui și că ar avea mai mulți frați.

Cristian Tudor are 29 de ani și locuiește în Mizil, însă asta după ce a fost adoptat dintr-un „Leagăn de Copii” din București. Din relatările familiei adoptive, el a fost dat la cămin imediat după naștere iar mama sa naturală ar fi decedat la puțin timp după ce l-a născut. Știe doar că ar avea mai mulți frați, iar tatăl său ar fi avut vârsta de aproximativ 40 de ani în momentul în care l-a dat spre adopție. Tot familia adoptivă i-a spus că familia sa ar putea fi din Vaslui.

Mesajul de la tânărul adoptat:

„Bună ziua, mă numesc Cristian Tudor (Cristea după adopție) , născut în 23 Mai 1988. Am fost dat la cămin de copii din București la puțin timp după naștere. Mama naturală a decedat în urma nașterii, se numea Elena iar tatăl Ion Tudor.

Am fost adoptat la vârsta de 2 ani de o familie excelentă din Prahova. Am aproape 2 ani de când încerc sa aflu ceva mai mult despre cei care îmi poartă același sânge (din ce mi-a spus mama adoptivă, aș avea mai multi frați).

Mama naturală era din Vaslui, iar tatăl natural lucra ca șofer… Vă mulțumesc din suflet dacă puteți să-mi dați o mână de ajutor.”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background