Locuri de muncă în Norvegia: se caută instalatori, zugravi și tâmplari

Written by on iunie 29, 2016

Adecco Norge AS, este una dintre cele mai importante agenţii de recrutare a forţei de muncă din Oslo, Norvegia şi oferă prin Reţeaua EURES România 130 locuri de muncă vacante în următoarele meserii:

– 30 posturi – instalator;

– 20 posturi zugrav;

– 80 posturi – dulgher/tâmplar construcţii;

Descrierea locului de muncă:

– Instalator: Instalarea, repararea şi întreţinerea instalaţiilor din clădirile industriale, comerciale şi rezidenţiale în conformitate cu desenele tehnice, cunoaşterea tehnologiei moderne, lucrări externe şi interne. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.

– Zugrav: Zugrăveli, tencuieli şi pregătirea suprafeţelor în clădiri industriale, comerciale şi rezidențiale, lucru la interioare şi exterioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.

– Dulgher/tâmplar construcţii: Construcţii, inclusiv case din lemn în conformitate cu desenele tehnice, cunoaşterea tehnologiei moderne, lucrări exterioare şi interioare. Se lucrează pe întreg teritoriul Norvegiei.

Cerinţele locului de muncă:

– Instalator: Experienţă minim 3 ani (nu mai puţin de 1 an), școală profesională sau curs de instalator, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităţi de comunicare în limba engleză.

– Zugrav: Experienţă minim 3 ani (dar nu mai puţin de 1 an), abilităţi de comunicare în limba engleză.

– Dulgher/tâmplar construcţii: Experientă minim 3 ani (nu mai puţin de 1 an), școală profesională sau curs dulgher/tâmplar în construcţii, certificat de artizan este de asemenea acceptat, abilităţi de comunicare în limba engleză. Experienţa din străinătate va fi un avantaj, spirit de echipă şi capacitatea de a învăţa limba vor fi apreciate.

Limba străină: engleză, nivel bun;

Salariu: 181,5 NOK brut/oră (19,5 euro brut/oră); se lucrează minim 7,5 ore/zi de luni până vineri.

Durata contractului: Se oferă contracte pe o perioadă lungă de timp într-o companie stabilă, cu posibilitatea de mutare definitivă în Norvegia. Contractul de muncă va începe de la 1 august 2016.

Mod de aplicare: CV în limba engleză la adresa [email protected];

Termen limită de aplicare: 31.07.2016. 

Persoanele cu domiciliul în judeţul Vaslui interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM din Vaslui, strada Spiru Haret nr. 5, et. 1, cam. 24,tel: 0733975397


 

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background