Lucrări de mântuială făcute pe bani mulți!

Written by on February 22, 2017

A ajuns sa fie considerată o utopie să ceri calitate la lucrările pe care le anumite societăți le execută. Din ce in ce mai des vedem lucrări de mântuială efectuate cu sume ce conțin multe zerouri la coadă.

In această categorie se înscrie si minunata canalizare de pe strada Gh. Iamandi. Lucrarea a fost câștigată de către firma Comconstruct SRL Vaslui. In 2016 aceasta firmă era pomenită si de primarul Barladului, Dumitru Boros. Acesta ii transmitea public domnului Buzatu (președintele Consiliului Județean Vaslui) să ia măsuri in legătură cu lucrările efectuate de aceasta societate.

„Am fost de două ori la domnul Buzatu pentru a discuta această problemă. Există și o corespondență între noi și CJ în acest sens. De fiecare dată, domnul Buzatu ne-a asigurat că până la sfârșitul lui 2016, lucrările vor fi gata. Îi solicit public domnului Buzatu să intervină și să-i ceară firmei Comconstruct să repare străzile pe care le-a stricat. Consiliul Județean finanțează aceste lucrări, așa că îi cerem să aducă străzile la starea lor inițială”.  

PLINA DE NOROI SI IMPRACTICABILĂ.

Cu elicopterul ar trebui sa ajungă acasă cei care locuiesc pe strada Gh. Iamandi. Fie că plouă, fie că ninge, noroiul este la el acasă. Exasperați oamenii nu mai știu cui sa se plângă. Au apelat să își spună pasul, să facă „haz de necaz” in mediul virtual.

„Vreau o barcă si un vâslaș să îmi cânte o serenadă. De la Primărie, bineînțeles” , „e asfalt dar s-a înmuiat”, „e canalizare, dar de suprafața”, acestea au fost încurajările pe care le-a primit bârlădeanul care a postat imaginile cu strada pe facebook. Trist este ca strada va rămâne așa, nimeni nu va face nimic ( poate doar declarații politice) iar singurii care trag ponoasele sunt tot cei care, conștiincioși, își plătesc in fiecare an impozitele.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background