Lunca Banului: A dat foc casei fostei sale soții

Written by on iunie 22, 2015

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși au reținut un bărbat, în vârstă 43 ani, domiciliat în comuna Lunca Banului, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

și virea infracțiunii

În noaptea de 18 spre 19 iunie a.c., prin apel la numărul de urgență 112, a fost sesizată producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Lunca Banului.

 

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși a rezultat faptul că în acest caz se pun în evidență elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere prin incendiere. Polițiștii l-au identificat pe Gabriel Prodan, în vârstă de 43 ani, domiciliat în comuna Lunca Banului. Acesta, pe timp de noapte a pătruns fără drept în locuința fostei soții, a adunat mai multe obiecte de îmbrăcăminte și le-a dat foc. Incendiul s-a extins la o altă locuință, în care se afla un bărbat în vârstă de 47 ani și o anexă, ambele aflate în aceeași curte. În urma incediului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale.  

„În baza probatoriului administrat, Gabriel Prodan a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere și violare de domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind liberat din penitenciar în luna mai a.c..Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background