Mandate de executare pentru doi scandalagii

Written by on October 8, 2015

Doi bărbați, care erau condamnați la sentințe executorii cu închisoarea, au fost reținuți de polițiștii bârlădeni și depuși în Penitenciarul Vaslui în vederea executării pedepselor.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Cristi Ș., în vârstă de 31 ani, din municipiul Bârlad. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, în anul 2013, în incinta unui bar din municipiul Bârlad.

Astăzi, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși l-au identificat pe Ionel S., în vârstă de 36 ani, din comuna Bunești-Averești pe numele căruia Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Cei doi bărbați au fost conduși la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanțele judecătorești.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background