Mercedes cu aromă de tutun în Vama Albița

Written by on septembrie 25, 2015

In Punctul de Trecere al Frontierei Albița, echipa comună de control formată din politisti de frontieră si inspectori vamali a descoperit 6.620 tigarete de provenientă R. Moldova, ascunse in filtrul de aer, sub bancheta din spate precum si in roata de rezervă a unui autoturism condus de un cetatean roman.

In ziua de 25 septembrie a.c., in jurul orei 01.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Gheorghe P., in varsta de 49 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Romania.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea totala de 6.620 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in filtrul de aer, sub bancheta din spate precum si in roata de rezerva a autoturismului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră.

 Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.490 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei in cauza cu amenda in valoare de 7.000 lei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background