Mesajul Primarului Municipiului Bârlad cu ocazia Zilei Mondiale a Libertătii Presei

Written by on mai 3, 2017

În fiecare an, pe data de 3 mai, din 1991 și până în prezent, societatea civilă mondială se alătură breslei jurnaliștilor din toată lumea pentru a celebra Ziua Mondială a Libertății Presei.

Anul acesta, îmi revine și mie onoarea de a le transmite tuturor oamenilor de presă un mesaj onest, cu ocazia acestui important eveniment din sfera lor de activitate.

Pe cale de consecintă, mă alătur strădaniilor jurnaliștilor – depuse zilnic într-un domeniu de activitate nu tocmai facil – de a pune umărul, energic, deontologic și într-un mod cât mai profesionist cu putință, la plasarea adevărului în spațiul public, cu obiectivitate, în orice formă s-ar manifesta acesta.

Oamenii de presă cu care am interacționat de-a lungul timpului m-au învățat un lucru simplu: meseria pe care o practică trebuie neapărat să le placă, pentru a demonstra că una dintre cele mai mari valori ale societații – ADEVĂRUL – trebuie să primeze, oricând, oricum și oriunde.

De aceea, la ceas aniversar, le transmit tuturor celor care scriu și editează ziare, culeg și transmit știri de pe teren în orice format, le prezintă publicului pe unde radio sau produc emisiuni informative și nu numai, LA MULȚI ANI!

Îndemnul meu perpetuu rămâne același: fiți echidistanți, obiectivi, serioși și mai ales onești cu propriile persoane! Așa cum, de altfel, ne-ați arătat, de multe ori. Continuați să vă faceți meseria cu profesionalism în slujba adevărului și vă veți bucura de aprecierile noastre!

LA MULȚI ANI!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background