Minoră de 12 ani din Vutcani, violată

Written by on mai 2, 2016

Joi, 28 aprilie, polițiștii Postului de Poliție Vutcani au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani cu privire la faptul că în aceeași zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, Ciprian Andronic, în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea infracțiunii.

Agresorul mai este cercetat și pentru alte fapte asemănătoare, pe rolul Judecătoriei Bârlad fiind deja un alt dosar în care este acuzat de viol asupra unei femei de 40 de ani, mamă a trei copii. De asemenea, Andronic este cercetat și pentru că a mai abuzat sexual un băiețel de 4 ani și o fetiță de 9 ani.

Suspectul a fost prezentat vineri – 29 aprilie a.c.- la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa urmează să ia o decizie abia marți, 3 mai a.c. .


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background