Miros greu deasupra Bârladului: garda de mediu a trimis comisarii în teren

Written by on septembrie 4, 2018

 

Garda de mediu Vaslui a declanșat o anchetă în această dimineață după ce mai mulți bârlădeni au reclamat că în oraș se simte un miros greu, pestilențial, ce persistă încă din timpul nopții.

„Am primit mai multe apeluri prin care se reclamă despre faptul că din cursul nopții se simte un miros urât . Avem în teren doi comisari care încearcă să identifice sursa mirosului. Imediat ce vom alte detalii vi le vom comunica”, a declarat pentru BDB News, Gabriel Cristian Laic – comisar-șef al Gărzii de Mediu Vaslui.

UPDATE ORA 17.30. Nici până la această oră ofițerii Gărzii de Mediu Vaslui nu au reușit să identifice sursa mirosului care s-a abătut asupra Bârladului în cursul nopții și care a persistat până în jurul prânzului. Ofițerii mai spun că au vizitat toate fermele din împrejurul orașului însă nu au găsit nimic suspect și nici nu există suspiciunea că mirosul ar putea proveni de la una dintre acestea.

După ora 16.00 mirosul s-a mai dispersat, fiind mai accentuat în zona centrală a orașului și zona Grădină.

Persoanele care au informații ce ar putea duce la identificarea sursei de poluare olfactivă, sunt rugate să contacteze Garda de Mediu Vaslui la telefonul: 0235 317 254.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background