„Monstrul din Huși” condamnat la închisoare pe viață în Germania

Written by on decembrie 22, 2017

Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR supranumit „monstrul din Huşi”, a fost condamnat de magistraţii germani la închisoare pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat de violarea şi uciderea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Ziua verdictului pentru hușeanul în vârstă de 40 de ani care a omorât o tânără de 27 de ani pe 6 noiembrie 2016. Astăzi dimineață și-a aflat sentința de la judecătorii germani: închisoare pe viață, dintre care 15 ani fără posibilitate de eliberare condiționată.

Victima a fost lovită cu sălbăticie de Cătălin Ciolpan în zona capului, în timp ce făcea jogging. Anchetatorii au stabilit că după ce a lovit-o în cap cu o sticlă de suc, monstrul din Huşi a târât-o în pădure, unde a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.

  • „Ştiu că ceea ce am făcut este de neiertat. A existat agresivitate în mine, dar fără nicio motivaţie sexuală”, a declarat el într-o scrisoare citită de avocat în instanţă.

Cătălin Ciolpan mai este suspectat şi de moartea unei franţuzoaice în Austria, Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani din regiunea Lyon. Tânăra Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani, a fost găsită moartă găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn la Kufstein, în Tirolul austriac, victimă a mai multor lovituri violente la cap.Cătălin Ciolpan este şi în vizorul procurorilor români pentru mai multe crime comise în urmă cu mai mulţi ani, în România.

  • „Românul s-ar fi declarat şocat de gestul său în faţa instanţei, gest pe care spune că nu şi-l poate explica, susţinând că era „beat şi depresiv” la momentul crimei odioase”, a precizat avocatul.

Procurorii vasluieni îl au și ei în vizor pe Cătălin Ciolpan datorită faptului că, în ultimii ani, există patru crime cu autor necunoscut săvărşite după același tipar, asupra unor femei luate “la ocazie”, care apoi au fost omorâte şi abandonate în pădure.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background