Moșul de la Wazary Dojo

Written by on decembrie 24, 2016

Micuții din cadrul clubului de arte marțiale „Wasary Dojo” din Barlad au demonstrat pe parcursul anului ca sunt buni( mărturie sta panoplie plină de medalii de aur). Sportivii campioni, cu suflet de aur nu au uitat de spiritul Crăciunului, si anume, sa fim mai buni si sa ii ajutam pe cei care sunt mai necăjiți decât noi.

Astfel, împreuna cu senseiul lor, Alexandru Rotaru, au distribuit la 27 de copii din trei sate din comuna Gara Banca (Sarbi, Mitoc si 1decembrie) pachete cu hainute si alte lucruri neimportante pentru unii, dar foarte importante pentru acesti copii .

„Multumesc tuturor membrilor clubului sportiv Wazary Dojo care au dăruit din suflet cate ceva pentru acesti copii. Multumesc in special lui Sebastian Mocanu pentru implicarea sincera si sprijinul acordat, multumesc copiilor care m-au ajutat la distribuirea pachetelor (păcat ca nu au putut merge toti cei care si-au dorit sa participe). Pentru mine este o acțiune pe care o consider benefică tuturor , astfel cei care primesc se bucura de lucrurile primite , iar la cei care dăruiesc se bucura sufletul. As vrea sa las aceasta actiune deschisa si pe viitor sa mai ajutam si alti prichindei indiferent de importanta zilelor, ei au nevoie in fiecare zi de sprijin. Atunci cand doriti sa „scăpați” de niste lucruri de prin casa aduceti-le la sală că le găsim noi locul potrivit, sunt atat de multi copii necăjiți”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background