Myosotis distribuie gratuit sticle pentru apă caldă persoanelor vârstnice

Written by on January 17, 2018

Asociația Myosotis România oferă și anul acesta sticla pentru apă caldă tuturor bătrânilor și persoanelor care suferă de diverse dureri musculare. Cei interesați vor primi gratuit această sticlă de la Centrul Myosotis, distribuția fiind efectuată de voluntatii asociației.

„Suntem bucuroși că putem oferi și anul acesta un cadou bătrânilor din Bîrlad. Iarna trecută am distribuit aproximativ 200 de astfel de sticle. A fost minunat că am avut ocazia să cunoaștem oameni deosebiți  și să le ascultăm poveștile. Mulțumesc voluntarilor pentru dragostea și entuziasmul cu care îi întâmpină pe bătrânii comunității noastre. Aceste sticle ne-au fost donate de către un grup de bătrâni din Țara Galilor care cu drag au împletit câte o husă pentru fiecare sticlă” , a declarat Mihai Popa, directorul Asociației Myosotis România.  

Invităm bătrânii sau reprezentanți ai acestora la sediul nostru situat în zona Pietei Sf. Ilie, str. Ștefan cel Mare nr. 6, Bl. B1-3, Sc. 2, ap 21, de luni până vineri în intervalul orar 14:00 – 16:00 pentru primi gratuit o astfel de sticlă. Împreuna cu sticla, fiecare persoană va primi o husă din material textil cât și instrucțiuni de folosire.

Cei ce doresc să sprijine inițiativele și proiectele Asociației Myosotis România pot face donații sau sponsorizări în contul asociației RO53 RNCB 0260 0031 1376 0001 deschis la B.C.R. sau pot direcționa 2% din impozitul pe venit datorat statului completând formularul 230 cu datele Asociației Myosotis, formular ce trebuie depus la Administrația Financiară locală până la data de 25 Mai.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background