Nou-născut ajuns la spital din cauza unei substanțe toxice aruncată în scara blocului

Written by on September 21, 2016

Un apel la numărul unic de urgență 112, anunța în această dimineață că într-o scară din Vaslui, cineva a aruncat o substanță necunoscută. Un bebeluș de numai trei luni a ajuns la spital după ce a inhalat vaporii toxici.

În jurul orei 7:00, într-o scară de bloc de pe strada Castanilor, un bărbat a dat alarma la 112 semnalând că în interiorul clădirii persistă un miros greu-înțepător, din această cauză un copil de trei luni necesitând intervenția medicilor de pe ambulanță.

Imediat la fața locului a sosit un echipaj al SAJ Vaslui care l-a transportat pe cel mic la Spitalul Municipal din localitate.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili de ce natură este substanța și dacă a ajuns în mod accidental sau intenționat pe casa scării.

ACTUALIZARE. În urma anchetei efectuate de polițiști, s-a stabilit că substanța toxică care a afectat nou-născutul provine de la un spray cu piper, pulverizat pe casa scării de doi minori. Aceștia au recunoscut că l-au pulverizat în interiorul blocului, fiind curioși de efectele acestuia. Cei doi minori locuiesc pe aceeași scară cu familia al cărui bebeluș a ajuns la spital.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background