„Nu uita de Vaslui, Sevil Shhaideh!”

Written by on March 12, 2017

In acest sfârșit de săptămână capitala județului s-a dovedit neîncăpătoare pentru oaspeții care i-au călcat drumurile. Raluca Turcan, președintele interimar al PNL a luat hotărârea de a vizita colegii din țara, si mai mult nevoită decât din plăcere, a ajuns si la Vaslui.

Pe pagina de socializare, Turcan nu scrie nimic despre „ războiul săgeților” din interiorul Brătienilor , in schimb găsește numai cuvinte de lauda pentru aceștia.                                                                                                                

„In putine  locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedința Biroului Permanent Județean Vaslui. Aici am găsit oameni supărați pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinați să lucreze pentru a aduce filiala Județeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul. În foarte multe judeţe ale României, PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie. PNL rămâne consecvent crezului că nu e mai bună protecţie socială ca un loc de muncă sigur. Pentru judeţele din Moldova, PNL ştie ce e de făcut – investiţii publice masive în infrastructură, educaţie şi sănătate, atragere de investitori străini şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural. Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui.

Doamna Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia”, scrie politicianul pe Facebook.

Reacțiile internauților nu au întârziat sa apara. Astfel, Marius  o întreaba pe distinsa doamna: „ Investitori straini la Vaslui? Poate din Republica Moldova. Sa nu uitam ca ati fost la guvernare. 1996-2000, 2004-2008 plus epoca USL. Cati km de autostrada au fost construiti in Moldova…nu mai zic Vaslui…ca sa aiba investitorii straini pe ce sa exporte marfa? Cei mai mari investitori straini in Vaslui dar si in toata Romania sunt talpa tarii care trag cu ghebul in Vest”. Reproșurile nu se opresc aici, o reprezenta a Evei ii scrie „Poate era bine sa vina majestatea voastra si la Barlad sa vada ca avem pentru prima data primar PNL si drumuri stricate ca acum 20 de ani. Nici Constantinescu (fostul primar) nu a avut aroganta de a fi un asa slab gospodar. Costa atat de mult sa pui o lingura de asfalt in gropile vechi de luni de zile? Pe mine nu ma intereseaza ca aveti antipatii. Tineti-le la cratita ca nu asa se gospodareste un oras sau o tara. Sa va fie rusine! Toata ziua PSD in sus PSD in jos. Voi, concret, ce solutii aveti? Am vazut. Ca la Barlad!”

După aceasta vizita de lucru vasluienii rămân cu problemele lor, nerezolvate nici de stânga nici de dreapta, iar „greii” liberalismului se întorc in București ,bucuroși ca au mai bifat o vizita si s-au pozat alături de membrii din teritoriu. Asta da onoare!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background