Oltenești: tânără bătută și violată

Written by on July 12, 2015

Polițiștii au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din comuna Oltenești, acesta fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de viol. 

În noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Oltenești au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 24 ani, din comuna Oltenești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol, faptă săvârșită de un bărbat, în vârstă de 23 ani, din localitatea Zgura, comuna Oltenești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au efectuat cercetări cu privire la fapta sesizată și au dispus efectuarea unei constatări medico-legale la Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

„Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, în timp ce tânăra se deplasa către locuință, s-a întâlnit cu Ionuț H., în vârstă de 23 ani, din localitatea Zgura. Acesta, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit victima cu pumnii și picioarele și apoi a întreținut raport sexual împotriva voinței acesteia.  Alarmate de strigătele tinerei, mai multe persoane au intervenit, iar Ionuț H. a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști și condus pentru audiere la sediul Poliției municipiului Huși.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși. Astăzi, tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea unei infracțiuni de furt.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background