Ornamentele de sărbători ținute sub cheie

Written by on December 11, 2015

Față de alți ani când Bârladul era împodobit cu mii de beculețe și brăduți, în 2015, autoritățile au aruncat parcă în grabă pe stâlpi doar câteva instalații, anumite zone din oraș fiind total neglijate. Multe ornamente nu au mai fost montate.

Doar bradul metalic cu beculețe care a fost amplasat în fața Teatrului „V.I. Popa” Bârlad ani la rând, anul acesta este amplasat în zona Confecții. Un miliard de lei vechi a costat în 2011, discuțiile fiind foarte intense la acea vreme prinvind achiziționarea lui, fostul primar Constatinescu fiind voarte înverșunat pe consilierii care votau împotrivă.

Bulevardul Primăverii, din zona Gării Bârlad, anul acesta a fost ocolit (cel puțin până în acest moment) de cei care sunt însărcinați cu montarea ornamentelor stradale de sărbători. În alți ani, erau montate plase cu lumini pe întreg bulevardul, iar brazii din fața Gării CFR, împodobiți cu instalații.

Reprezentanții Primăriei Bârlad spun însă că vor face eforturi pentru a acoperi și aceste zone. Când însă, nu se știe.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background