Oșești: arestat preventiv pentru tâlhărie

Written by on octombrie 18, 2015

Polițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oșești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală pe numele lui Costin R., de 30 ani, din comuna Oșești pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii au demarat cercetări urmare a sesizării primite din partea unei femei în vârstă de 58 ani, domiciliată în municipiul Vaslui. Aceasta a sesizat faptul că în ziua de 16 octombrie a.c., în timp ce se afla la locuința părintească din comuna Oșești, a auzit zgomote într-una din camerele imobilului, iar când a mers să vadă ce se întâmplă a surprins pe holul locuinței o persoană care, pentru a-și asigura scăparea, a împins-o și a fugit.

„Polițiștii au stabilit faptul că din locuință au fost sustrase mai multe bunuri alimentare și de uz casnic în valoare de aproximativ 440 lei. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat ca autor al faptei Costin R.. Acesta este cunoscut cu antecedente penale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate”, au precizat reprezentanții IPJV.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Magistrații au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background