Pădureni: o altfel de tâlhărie

Written by on octombrie 29, 2015

Poliţiştii au reţinut doi bărbați, în vârstă de 45 ani, respectiv 70 ani, din comuna Oșești, cercetați pentru săvârşirea infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă asupra unui tânăr, în vârstă de 26 ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a doi bărbați, tată și fiu, Gheorghe B., de 70 ani și Ioan B., în vârstă de 45 ani, ambii din comuna Oșești, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă asupra unui tânăr în vârstă de 26 ani, din aceeaşi localitate, care a sesizat polițiștii apelând numărul de urgență 112.

În fapt, în ziua de 27 octombrie a.c., tânărul, în vârstă de 26 ani, se deplasa cu un vehicul cu tracțiune animală pe raza satului Pădureni, comuna Oșești. În momentul în care a ajuns în dreptul locuinței lui Ioan B., acesta din urmă s-a apropiat de tânăr și l-a lovit cu o furcă. Ulterior, B. Gheorghe a luat căruța tânărului și a dus-o în curtea locuinței fiului său, refuzând să o restituie proprietarului.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a celor doi bărbați, cunoscuți cu antecedente penale şi i-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele celor doi bărbați mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background