Patinaj politic… executat de PSD

Written by on noiembrie 24, 2016

In aplauzele dumneavoastră intră pe scenă consilierii PSD. Aceștia vor dansa pe tema „noi nu vrem patinoar” pentru că: presa a scris despre el înainte de a fi aprobat in Consiliul Local Municipal, s-au cumpărat materialele și s-a ales oferta în ciuda lipsei voturilor și… este scump!

Așa si-a motivat Andrei Huiban (PSD) alături de distinșii săi colegi abținerea de la vot. Se pare că domnul profesor (pe atunci nefiind consilier, deci nu era la curent cu ceea ce se întâmpla in urbea noastră) a uitat cum se votau proiectele pe vremea lui C-tin Constantinescu. Informați-vă cum s-au construit parcările din orașul nostru. Întâi s-au făcut și abia după au fost votate. Sau vă pot spune colegii care s-au abținut, dar atunci nu „comentau în front”.

In ceea ce privește costul acestei investiții si prețul cerut de municipalitate, iar apelăm la memoria Dvs: Când s-a împrumutat Primăria pentru Centru de Sănătate și Loisir, respectiv Cinematograful Victoria, unde erau consilierii PSD să-i spună lui nea Titi că e prea scump? Ați votat cu toții taxele de intrare în cele două obiective și nu v-ați abținut!

Așteptăm un proiect de hotărâre prin care să le oferiți „picilor” posibilitatea de a intra gratuit la piscină și la cinema. Până îl inițiați aceștia își vor ocupa timpul… patinând.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background