Paul Stănescu, vizită de lucru la Bârlad

Written by on October 24, 2018

Deși la finele săptămânii trecute era anunțată ca sigură vizita în județul Vaslui a premierului Viorica Vasilica Dăncilă, din motive necunoscute aceasta și-a anulat deplasarea și l-a trimis în locul său pe viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Viceprim-ministrul a fost prezent în cursul după-amiezii zilei de marți la sediul Consiliului Județean Vaslui la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția variantei ocolitoare a Bârladului, după care s-a întâlnit cu mai mulți primari din comunele județului. {vembed Y=2IP_hVWz_nc}

Ulterior, Paul Stănescu s-a deplasat la Bârlad, unde a efectuat o vizită la fabrica de rulmenți, după care s-a oprit și la Primăria din localitate, unde s-a întâlnit cu primarul Dumitru Boroș. Aici, delegația de la București, însoțită și de deputatul Adrian Solomon, a discutat cu oficialii primăriei despre problemele urgente ale municipiului Bârlad, după care Paul Stănescu a susținut o scurtă conferință de presă, sintetizând în mare despre aspectele pe care le-a întâlnit în vizita de lucru efectuată în județul Vaslui.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background