Pietoni accidentați

Written by on October 5, 2015

În ultimele ore, pe raza judeţului Vaslui, au avut loc două accidente de circulaţie în urma cărora două persoane, care se deplasau pe drumurile publice în calitate de pietoni, au suferit vătămări corporale.

În după-amiaza de 4 octombrie a.c., pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Irina A., în vârstă de 38 ani, din municipiul Vaslui se deplasa cu un autoturism pe strada Delea, iar la efectuarea virajului la stânga, pe strada Castanilor, din cauza neatenţiei în conducere a surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 56 de ani, din aceeaşi localitate. Femeia s-a angajat în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură claviculă”.


În această dimineaţă, pe raza comunei Costeşti a avut loc un alt accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Constantin B., de 63 de ani, din municipiul Bârlad se deplasa cu o autoutilitară pe D.N 24, pe un sector de drum în afara localității Costeşti, din direcţia Bârlad către Vaslui.

Acesta s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul, moment în care a acroşat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava, care se deplasa pe partea carosabilă, pe sensul de mers Vaslui către Bârlad.

Victima a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură cot braţ drept”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.


„Poliţiştii rutieri au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducător auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite”, au precizat reprezentanții IPJV.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background