UPDATE. Bărbatul găsit rătăcind pe D.E.581, a fost identificat!

Written by on July 5, 2017

ACTUALIZARE. În urma postărilor apărute pe rețelele de socializare, s-a stabilit identitatea bărbatului internat în spitalul din Bârlad. El se numește Kiss Barbu și este din județul Mureș.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bârlad și cei ai secției 3 de Poliție Rurală,  desfășoară activități pentru stabilirea identității unui bărbat, găsit pe 4 iulie a.c. pe Drumul European 581, pe raza localității Tutova.

„În momentul depistării, bărbatul era dezorinetat și se deplasa pe jos pe DE 581, punând în pericol atât propria persoană, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Acesta are următoarele semnalmente: 170-175 cm înălțime, constituție atletică, 60-65 kg, față ovală, aspect neîngrijit. La momentul depistării bărbatul purta un tricou negru, pantalon tip sport de culoare neagră, cu două dungi laterale. În picioare purta pantofi sport de culoare albastră.

Bărbatul are deficiențe de vorbire și nu poate oferi date concrete  cu privire la identitatea sa. El a fost internat la Spitalul Municipal Bârlad”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Persoanele care pot furniza informații în vederea stabilirii identității bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să apele gratuit numărul de urgențe 112.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background