Prefectul județului Vaslui a demisionat

Written by on septembrie 27, 2016

Prefectul Judeţului Vaslui, Daniel Olteanu, a solicitat domnului prim-ministru Dacian Cioloș încetarea detașării în funcția de prefect.

„Am primit, din partea Partidului Național Liberal, propunerea de a deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din acest an. Această nominalizare mă onorează și îmi oferă o nouă perspectivă de reprezentare a județului, în slujba tuturor celor care cred că vasluienii pot și merită mai mult.

În acest context, am ales să renunţ la funcţia de prefect pentru a preȋntâmpina apariţia oricăror suspiciuni la adresa Instituţiei Prefectului, cu privire la activitatea acesteia, în general, și la organizarea alegerilor parlamentare de la sfârşitul acestui an, în particular.

Îi mulţumesc domnului prim-ministru Dacian Cioloș pentru ȋncrederea pe care mi-a acordat-o, pentru colaborarea deosebită, pentru deschiderea reală și către temele punctuale ale judeţului Vaslui. Le mulţumesc vasluienilor pentru comunicarea deosebită pe care am avut-o în timpul mandatului meu, le mulțumesc tuturor colegilor din Prefectură şi tuturor colaboratorilor din serviciile deconcentrate, care mi-au oferit sprijinul ȋn proiectele cărora le-am dedicat, în ultimele șapte luni, timpul și experienţa mea. Sunt convins că aceste proiecte vor continua cu la fel de multă energie!”, a declarat prefectul Daniel Olteanu.

Menționăm că Daniel Olteanu a fost numit în funcția de prefect al judeţului Vaslui la data de 18 februarie 2016.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background