Primul în Primărie, primul la datorie: Dumitru Boroș, pe lista datornicilor

Written by on mai 24, 2018

Ca orice lider care își respectă blazonul și care trebuie să fie primul în toate, primarul Dumitru Boroș a reușit performanța să fie primul și în clasamentul cu datorii din scara blocului unde își are cabinetul de avocatură.

Tabelul arată clar că pe luna aprilie 2018, Dumitru Boroș figurează cu o datorie de 810,75 lei, fiind cea mai mare sumă acumulată pentru neplată în scara respectivă. Și cum „rata” lunară la o asociație, în medie, nu depășește câțiva zeci de lei, ne putem imagina că pe la respectivul cabinet nu mai trece nimeni de multă vreme.

Nici că este dator cineva la asociație nu mai este nimic ieșit din comun, dar atunci când datornicul este conducătorul orașului, care în urmă cu un an făcea apel la bârlădeni să meargă și să-și plătească taxele, unde mai este lecția de civism!?


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background