Prins în Italia după șase ani de la condamnare în România

Written by on August 28, 2018

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Văleni, județul Vaslui, a fost depistat în urma unui control de rutină al carabinierilor din Italia. Bărbatul era dat în urmărire internațională de autoritățile române, el având o condamnare de 3 ani și 2 luni.

Potrivit presei din peninsulă, bărbatul a fost reținut de carabinieri pentru că nu a putut prezenta un document de identitate. Imediat ce a fost identificat, s-a descoperit că pe numele acestuia era emis un mandat internațional de arestare, pentru o faptă comisă în anul 2012.

Bărbatul din Văleni are o condamnare în România, după ce în urmă cu șase ani a lovit un consătean la un bar din sat, acesta din urmă decedând pe patul de spital. Fugarul a fost condamnat în lipsă. El va fi extrădat în țara noastră pentru a-și ispăși pedeapsa.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background