Purtătoare de cuvânt, consilier local, angajată la piață

Written by on noiembrie 18, 2016

Nu este cazul să vă pregătiți batistele pentru ochii care ar putea sa va lăcrimeze la gândul că așa s-a ajuns in România. Vă veți dori sa aveți parte de un gram de noroc pentru a putea beneficia de oportunitățile pe care le poate aduce politica. Doar dacă sunteți in partidul care trebuie.

Apărută din „meandrele concretului” si înfiată de PSD Barlad, Roxana Miron, actualmente Feraru, a fost primită cu brațele deschise de membrii social-democrați, iar președintele Adrian Solomon a încurajat-o oferindu-i funcția de purtător de cuvânt si un loc eligibil, pe care l-a si ocupat, in Consiliul Local Barlad.

CV-ul doamnei Miron Feraru este unul impresionant culminând cu doctoratul pe care urmează sa-l finalizeze cu însuși Vasile Dancu, iar rezultatele profesionale nu se opresc aici. Domnița Roxana a fost propusă si pentru funcția de viceprimar. Se părea că viata ii surâde si s-a gândit sa pulseze.

TUPEU SAU NECUNOAȘTERE?

Probabil săturându-se să predea, Roxana Miron Feraru își încearcă norocul la concursul organizat de Direcția Administrativă Parcări Piața Cimitir ( DAPPC ) la data de 1 Aprilie. Nu a fost o păcăleală pentru că a luat concursul si conștiincioasă s-a prezentat la muncă. Din sociolog s-a transformat, conform fisei postului, in cea care întocmește dosarele de personal la Resurse Umane. Trebuie amintit faptul că această direcție se află in subordinea Consiliului Local, ea devenind după alegeri consilier.

PRIMARUL BOROS DOARME IN TRENCI CĂ TOT E SEZONUL.

I-am prezentat speță si edilului șef întrebându-l dacă Roxana Miron nu este,  puțin mai mult, in incompatibilitate. Acesta ne-a dat dreptate dar a promis că va reveni cu detalii despre acest lucru. Bineînțeles ca nu le-am mai primit. Vineri, 18 Noiembrie, este ultima zi in care cei care sunt in căutarea unui loc de muncă își pot depune dosarele pentru posturile scoase la concurs de DAPPC .

Iar cea care le primește si le verifică este…. Roxana Miron. Să sperăm ca nu va face parte si din comisia care va evalua candidații (de aceasta data din postura de consilier local).


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background