Răzbunare ca-n filmele cu proști: au confundat casa pe care au incendiat-o

Written by on July 1, 2016

Polițiștii vasluieni au reținut șase tineri din comunele Solești și Miclești care au săvârșit infracțiuni de violare de domiciliu și distrugere, respectiv complicitate la aceste fapte.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a șase tineri – Vlasie Constantin, de 17 ani, din comuna Solești, Moise Nicolae, de 18 ani, din comuna Miclești, Bodros Alexandru, de 18 ani, din comuna Solești, Chiriță Lucian, de 21 ani, din comuna Solești, Teodorescu Petrișor, de 18 ani, din comuna Solești și Luca Mădălin, de 18 ani, din comuna Miclești bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și complicitate la aceste fapte.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 28 spre 29 iunie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cei șase s-au hotărât să se răzbune pe un tânăr din localitatea Pribești, comuna Codăești cu care unul dintre ei avusese un conflict anterior. În acest sens Luca Mădălin a cumpărat 2 litri de benzină de la o stație de carburant și s-a deplasat cu autoturismul condus de Bodros Alexandru către localitatea Pribești, fiind însoțit de ceilalți tineri.

Când au ajuns în dreptul unei locuințe despre care bănuiau că aparține tânărului pe care intenționau să se răzbune, patru dintre ei, au pătruns fără drept în curtea locuinței respective și au aruncat către ușa și acoperișul imobilului sticle cu benzină și material textil căruia i-au dat foc. Numai că, din casă a ieșit proprietara și a început să strige după ajutor. Abia atunci cei patru și-au dat seama că au dat foc altei case.

În tot acest timp ceilalți doi tineri au rămas în autovehicul.

Tinerii au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background