Razie a polițiștilor în stația CFR Bârlad

Written by on august 17, 2016

Poliţiştii de la transporturi acţionează permanent pentru siguranţa cetăţenilor care călătoresc cu trenul şi pentru siguranţa şi verificarea legalităţii transporturilor de mărfuri.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Vaslui împreună cu polițiști rutieri, jandarmi și reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au desfășurat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea călătoriei frauduloase, menținerea ordinii și liniștii publice, combaterea cerşetoriei, vagabondajului și a comerţului ambulant neautorizat.

Polițiștii au efectuat controale la agenți economici din complexele stațiilor CFR și au desfășurat activități de patrulare pe trenurile de călători. În urma acțiunii polițiștii au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii l-au identificat pe Sterică L., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bârlad, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. Fapta a fost comisă în ziua de 7 august a.c., în incinta unui bar aflat în complexul stației CFR Bârlad, de unde au fost sustrase 2 telefoane mobile, în valoare de aproximativ 3.000 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În urma unui control efectuat la agenții economici din complexul stației CFR Bârlad, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad și specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care lucra fără forme legale la o societate comercială. În cauză urmează a fi dispuse măsurile legale în conformitate cu prevederile Codului Muncii.

De asemenea, pe peronul stației CFR Vaslui a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, care plecase de la domiciliu. Acesta a fost predat reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background