SCENE ȘOCANTE! Polițiștii bârlădeni acuzați că băteau un tânăr în mașina de serviciu

Written by on December 12, 2016

O scenă cu adevărat halucinantă s-a petrecut, 12 decembrie, sub privirile înmărmurite ale unor bârlădeni cu spirit civic. Aceștia au văzut cum un echipaj al Poliției reține un tânăr din zona Pieței Centrale și îl bagă în mașină.

Celălalt om al legii îi aplică „reținutului” o ploaie de pumni și câteva picioare. Întreaga scenă a fost filmată de doi bărbați care se aflau în trafic și care au pornit în urmărirea mașinii de poliție.  {vembed Y=QJqtWcS9sDI}

Luați la întrebări de aceștia, oamenii legii au declarat că îl duc la psihiatrie deși ajunseseră pe drumul de la Cărămidărie (în aporpierea pădurii).

Am trimis imaginile și la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui și am solicitat un punct de vedere în legătură cu acest incident.

Urmare a materialului vizionat de către superiorii celor doi polițiști care apar în filmare, reprezentanții IPJ Vaslui ne-au declarat că a fost declinată competența acestui caz către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, unde procurorii îi vor cerceta pentru fapta de abuz în serviciu.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background