Sensurile giratorii din Bârlad, la mâna consilierilor locali

Written by on martie 30, 2017

Așteptarea la semafor și traficul îngreunat la orele de vârf ar putea lua sfârșit în urma deciziei de astăzi a consilierilor locali. Ei vor decide dacă vor acorda sumele necesare studiilor de fezabilitate.

Așa cum am mai spus și cu altă ocazie, ne-am gandit să amenajăm câte  un sens giratoriu in  zona Confecții, zona BCR și la intersectia care duce la Piata Mare (n.r. – Casa Auto). Sperăm ca, in viitorul apropiat, să le putem realiza. Oricum, este o gândire in  etape. Deocamdată, avem prinse in  buget sumele pentru studiile de fezabilitate. Dacă rezultă că vor fi prea scumpe, în primă fază, am putea să punem balize din plastic” a declarat primarul Dumitru Boros.

Primul sens giratoriu  ar urma să fie amenajat la intersecția cu strada Popa Șapcă, al doilea la intersecția cu strada General Vasile Milea (zona Confectii) și al treilea in zona BCR.

Vineri, 31 Martie, la ședința Consiliului Local urmează să fie aprobate sumele necesare realizării studiilor de fezabilitate câte 30.000 de lei pentru fiecare.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background