Sfârșit tragic pentru o tânără din Berezeni într-un accident în Cipru

Written by on septembrie 22, 2016

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 29 de ani, care se afla  în vacanță în Cipru. Acesta a murit în urma unui accident rutier marți seara în stațiunea Protaras.

Tânăra, Cătălina Laura Tenu, se afla cu soțul ei în luna de miere în Cipru, de unde urmau să se întoarcă în țară miercuri. În timp ce se plimbau cu un beach buggy (n.r. – mașină de agrement închiriată) cei doi, au fost implicați într-un accident lovindu-se violent cu partea stângă de mașina unui cetățean cipriot de 49 de ani.

Beach Buggy – modelul mașinii de agrement în care se aflau cei doi soți

Românul și soția lui a fost duși de urgență la spital. Bărbatul suferă de fractură de stern, însă pentru soția lui medicii nu au mai putut să facă nimic. Ea a murit din cauza rănilor suferite la Spitalul General din Paralimni. Celălat șofer, cipriotul de 49 de ani, a suferit leziuni minore. Toți trei purtau centuri de siguranță în momentul impactului.

Cei doi ajunseseră în Cipru pe 14 septembrie și miercuri seara urmau să se întoarcă în țară. Ei se aflau în luna de miere după ce în urmă cu câteva săptămâni se căsătoriseră.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background