Sistemul de programări online pentru examenul auto va fi resetat astăzi!

Written by on ianuarie 15, 2018

Începând de astăzi, 15 ianuarie 2018, sistemul de programări online, pentru susținerea probei teoretice la examenul de obținere a permisului de conducere auto, va fi resetat, urmând ca absolvenții de școli auto să efectueze noi programări online, pe site-ul Instituției Prefectului – județul Vaslui, prima zi  de reprogramări fiind 1 februarie 2018.

Cursanții care s-au programat în luna aprilie 2018, în cursul anului 2017, vor susține proba teoretică în luna ianuarie 2018, conform reprogramării anunțate la finele anului trecut.

Cei care se vor programa în luna aprilie 2018, începând cu data de astăzi, vor susține examenul în luna aprilie, la data programării.

Nu vă programați pentru susținerea examenului în perioada 16.01.2018 – 31.01.2018, întrucât nu veți putea susține examenul în aceste zile.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background