Șofer de autocar prins cu țigări de contrabandă în Vama Albița

Written by on octombrie 17, 2016

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 4.000 ţigarete pe care şoferul unui autocar încerca să le introducă ilegal în ţară ascunse sub salteaua aflată în spaţiul de odihnă din autocarul pe care îl conducea.

Vineri, 14 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Igor B., în vârstă de 34 de ani, conducând un autocar marca Mercedes, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului şi persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în spaţiul destinat odihnei şoferului, sub saltea, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 4.000 ţigarete, fără timbru fiscal.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 900 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background