SOLIDARITATE: „Ești sora noastră și prietena tuturor românilor!”

Written by on iulie 21, 2015

Mii de mesaje de susținere pentru victima violatorilor din Văleni și peste 150 de mii de semnături pe petiția online care cere arestarea celor șapte agresori.

„Ești sora noastră și prietena tuturor românilor!” sună un mesaj postat în secțiunea de comentarii al petiției online inițiată în sprijinul fetei.

În doar cinci zile de la lansarea acestei petiții pe site-ul petitieonline.com, numărul celor care au semnat și distribuit această postare a depășit 150 de mii. Foarte mulți români cer implicarea autorităților în acest caz și îi pun la zid pe procurorii și judecătorii care i-au lăsat liberi pe violatori.

„Dacă era fata vreunui judecător sau procuror, ăștia 7 deveneau exemplu, nu?? Luau pușcărie cât nu puteau duce și mai rămânea moștenire și nepoților. Când e vorba despre victime din rândul familiilor magistraților, se aplică legea exemplar. Acum de ce nu? Să așteptăm alte victime??” (mesaj postat în pagina petiției online)

Sunt și mesaje care vin partea unor victime ce au trecut prin aceleași traume:

Este revoltător. Oameni ca aceștia nu au ce cauta in libertate, ar trebui închiși pe viață. Am trecut și eu printr-un viol, nu așa grav dar știu că lasă urmări. Multă putere și tot sprijinul ptr fată”.


CITEȘTE ȘI  Vaslui: județul-republică unde violul nu este infracțiune


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background