Substanţe anabolizante ascunse în bagajele unui tânăr, depistate la Vama Albiţa

Written by on October 13, 2016

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albța a descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetăţean român, 360 comprimate şi 60 fiole anabolizante incluse în lista substanţelor interzise de lege.

Miercuri, 12 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în Germania, cetăţeanul român Stepan M., în vârstă de 26 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Stepan M., 360 comprimate de Strombafort şi 60 fiole de Testosterona, incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 33.000 lei.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background