Tâlhărie inedită: au sechestrat un mânz în contul unei datorii

Written by on August 14, 2015

Doi fraţi din comuna Dăneşti sunt cercetaţi de poliţiştii vasluieni pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi prezentat instanţelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă. 

Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Vaslui au efectuat cercetări şi au probat activitatea infracţională a doi fraţi – Marian C., în vârstă de 21 ani şi Ionuţ C., de 16 ani, ambii din comuna Dăneşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă în această lună pe raza localităţii de domiciliu.

„În fapt, în dimineaţa de 12 august a.c., un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Dăneşti se deplasa cu o căruţă pe raza satului Bereasa din comuna Dăneşti. Căruţa era tractată de o cabalină, iar un mânz se deplasa pe lângă aceasta.

În momentul în care minorul a trecut prin faţa locuinţei celor doi fraţi, aceştia l-au oprit şi i-au reproşat unele datorii pe care le avea tatăl minorului faţă de ei. Tânărul de 21 ani l-a lovit pe minor cu pumnul în zona feţei, iar apoi i-a cerut fratelui său să prindă mânzul. Ulterior, cei doi fraţi au luat mânzul şi l-au dus în curtea locuinţei lor specificând că îl vor înapoia în momentul în care tatăl victimei îşi va plăti datoriile.

Mânzul a fost recuperat şi predat părţii vătămate”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Marian C. a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale. De asemenea, față de Ionuţ C., Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura controlului judiciar.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele lui C. Marian mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background