„Talibanul” din Vaslui cu avere de baron!

Written by on February 6, 2017

Anii petrecuți in politica si in administrația publică locală i-au adus președintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, o avere deloc de neglijat! Aflat in fruntea „răgăliilor” acesta a prosperat cu fiecare mandat!

Conform declaratiei de avere depusă, baronul PSD de Vaslui se mândrește cu 8 terenuri in total, din care 5 terenuri agricole, unul intravilan si alte doua extravilane, in portofoliul sau imobiliar intrand si un apartament, o casa de locuit si un spatiu comercial. Cand se plictisește sau când viata politica il obosește pleacă la pescuit. Dar nu ca un om obișnuit, Buzatu detine si o barca cu motor, conform declaratiei sale de avere. Politicianul a incasat un salariu de 56.180 de lei (4.681 de lei pe luna) pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui.

Ca orice iubitor al social-democrației a avut grija si de familia lui. Pe singura sa beizadea, Tudorel, a pus-o mare șef la Centrul de Afaceri Tutova Vaslui . Acesta ii calcă pe urmele tatălui, politic , fiind preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Vaslui.

„Eu sunt mândru că sunt fiul părinţilor mei. Oamenii au ales dupã cum au crezut, nu am fost pus în functie de către tatãl meu, am fost ales de colegii de partid. Nu au mai existat familii de politicieni în România? Nu suntem noi la nivelul familiilor istorice din România, însă mã mândresc cu ceea ce a realizat familia mea în politică”, declara Tudor Buzatu după alegerea sa ca preşedinte al tineretului social-democrat.

Gabriela Crețu, soata, a jucat in filmul ba europarlamentar, ba senator. Bineînțeles funcțiile acestea au fost obținute pe merit, cu susținerea membrilor PSD. Baronul roșu vasluian a declarat pe 2 februarie 2017, în legătură cu protestatarii contra modificării legislației penaleː ”Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background