Tamponare frontală: accident pe raza comunei Banca

Written by on August 19, 2015

Astăzi, pe raza comunei Banca a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Cauza accidentului a fost efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire.

În această după-amiază, pe raza comunei Banca, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane.

Mihai R., în vârstă de 63 ani, din municipiul Constanța, conducea o  autoutilitară pe D.E. 581, din direcţia Bârlad către Vaslui. La un moment dat, acesta a efectuat o manevră neregulamentară de depășire, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de către Iolanda M., de 28 ani, din municipiul Vaslui.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto implicați în accident, precum și a altor patru persoane – doi minori, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani, un bărbat, în vârstă, de 33 ani și o femeie, în vârstă de 44 ani, toți din municipiul Vaslui, pasageri în autoturismul condus de Iolanda M..

Victimele au fost transportate la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde R. Mihai a fost diagnosticat cu „contuzie toracică”, iar Iolanda M. diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr și coloană cervicală”. De asemenea, pasagerii, cei doi minori și bărbatul au fost diagnosticați cu „contuzii prin accident rutier”, iar femeia a fost diagnosticată cu „stop cardio-respirator”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background