Tânăr cercetat pentru infracțiuni de furt calificat

Written by on July 3, 2015

Poliţiştii vasluieni au reţinut un tânăr de 20 ani, din comuna Muntenii de Jos bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui l-au identificat pe Sebastian P., de 20 ani, domiciliat în comuna Muntenii de Jos, acesta fiind  cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt, fapte comise în luna iunie a.c., pe raza municipiului Vaslui.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul a sustras o bicicletă, în valoare de 350 lei, pe care proprietarul a lăsat-o asigurată, cu sistem antifurt, într-o scară de bloc din municipiul Vaslui. De asemenea, Sebastian P. a sustras, pe timp de noapte, din două automate de cafea, suma de 31 lei. Prin faptele sale, tânărul a provocat distrugeri la automatele de cafea şi a creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut de poliţiştii de investigații criminale pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, P. Sebastian a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background