Tânăr de 21 de ani din Bârlad, reținut pentru tâlhărie

Written by on January 6, 2017

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie a fost identificat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost reținut și prezentat unității de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au reținut pentru 24 de ore pe Claudiu C., de 21 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită asupra unui bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate.

În seara de 10 decembrie 2016, în timp ce bărbatul de 36 de ani se afla în zona parcului de agrement din municipiul Bârlad a fost abordat de Claudiu C. care l-a întrebat cât este ora. În timp ce bărbatul s-a uitat la telefonul mobil pentru a răspunde, suspectul i-a smuls din mână aparatul și a fugit din acea zonă.  

Ulterior comiterii faptei, Claudiu C. a valorificat telefonul sustras cu suma de 100 lei. Telefonul a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au probat activitatea infracțională a tânărului. Acesta a fost reținut și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background